سایتی برای فروش رمان بصورت pdf و کسب درآمد

وبسایت مشهد نارنجی، یک سایت بزرگ در خصوص فروش فایل و محصولات دانلودی است. شما نویسندگان اینترنتی می توانید با فروش کتاب های خود در زمینه رمان،ادبیات، روانشناسی و در سایت مشهد نارنجی کسب درآمد کنید.

نکاتی برای فروش بیشتر رمان های pdf 

دوستان عزیز من سالها به رمان نویسان مختلف کمک کرده ام تا کتاب های خود را بصورت pdf ، ایبوک و یا چاپی به فروش برسانند.

بنابراین این نکات را رعایت کنید تا کسب درآمد خود از رمان نویسی را افزایش دهید:

1- درست است کتاب شما بصورت پی دی اف pdf منتشر می شود اما باید ویراستاری درست و طرح جلد خوبی داشته باشد که در کتاب های پی دی اف و ایبوک، طرح جلد شما در صفحه اول کتاب رمان یا داستان شما قرار میگیرد و پوستر کتاب شماست

2- ابتدا چند رمان خود را بصورت رایگان در سایت مشهد نارنجی درج کنید تا کمی طرفدار پیدا کنید. هیچ خواننده ای برای رمان یک نویسنده ناشناس پول نمی دهد.

3- توجه داشته باشید که در انتشار کتاب بصورت پی دی اف، چون این کتاب در جایی ثبت نشده است کپی برداری های زیادی از آن می شود و معمولا چون شما هیچگونه مجوزی ندارید دستتان به هیچ کجا بند نیست

بنابراین ابتدا نسخه چاپی کتاب خود را منتشر کنید و بعد از آن به جای pdf بصورت ایبوک منتشر کنید.

اما چطوری ؟ این هزینه های بسیار زیادی دارد!

بله چاپ کتاب رمان هزینه های ده میلیونی دارد اما ما با همکاری با معتبرترین انتشارات پایتخت این امکان را برای شما بوجود آورده ایم که کتاب خود را در تیراژ دلخواه منتشر کنید!

اگر میخواهید در مورد فروش کتاب در سایت مشهد نارنجی بصورت pdf بیشتر بدانید

اینجا را کلیک کنید

اگر میخواهید با کمترین هزینه ممکن ( خیلی خیلی کم) رمان خود را در نسخه های چاپی و ایبوک منتشر کنید آنهم با داشتن حق نشر و حق تالیف و داشتن مجوزهای وزارت ارشاد و امکان فروش در برنامه هایی همچون فیدیبو

از طریق تلگرام با من مکاتبه کنید تا شما را راهنمایی کنم

فقط و فقط تلگرام و یا واتس آپ پیام بدهید

09336877408

چاپ کتاب ادبیات با موضوع حافظ در انتشارات بوعلی

چاپ کتاب در زمینه مدیریت و مدیریت تبلیغات

چاپ کتاب احکام حکومتی و ولایتی در اسلام

کتاب ,رمان ,بصورت ,های ,pdf ,منتشر ,خود را ,کسب درآمد ,بصورت pdf ,منتشر کنید ,برای فروش

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تصاویر دانلود فیلم و سریال جدید کاملا رایگان سگ پامرانین دکتر سید علی حسینی روزنوشته های یک کدبانو فرهنگ و هنر شرکت مهندسی سازه آزمون فولاد / بنیانگذار جوشکاری فورجینگ در ایران ریحون ma-Food روز بی پایان